Kategorier
Stockholm

GAS-ar in till stan

Är färdig med första slånbärssaften så tidigt att jag ändå åker in efter kameran. Ju mer jag googlat på den desto fler bokstäver har tillkommit, först var det Ricoh GIII, sen tillkom HDF, till sist upptäcker jag att det finns en GIIIx HDF. Det gör att kameran inte finns, vare sig på det ena eller det andra stället i stan. Götaplatsen Foto har den i butik. I övrigt beräknas den inkomma i mitten av november. Har att fundera på om jag ska byta in nåt Canonobjektiv som delbetalning.

Vill ta om en bild jag tog i går och där jag inte var nöjd med skärpan, men motivet har ändrats. 

Har vägarna förbi och slinker in på Konstakademin och Torsten Renquist-utställningen. Svinbra! Konst jag gillar och inspireras av. Ska försöka hitta nån bra bok med hans verk.

Ämnar avslutningsvis ta tvärbanan som vanligt men den går bara till Mårtensdal p g a tekniskt fel. Är för varmt klädd för promenad men det är bara att snärta till apostlahästarna och trava iväg. 

Köper en pava brännvin för andra och sista slånbärsen. 

2 svar på ”GAS-ar in till stan”

Det låter mycket vodka och brännvin och slånbär om dig. Så Torsten Renquist-utställningen var !svinbra”, tycker det verkar så på det jag sett på internet. Hans dotter känner jag, han skulle ha blivit 100 år. Går dit på fredag.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.