Kategorier
Stockholm

Fyrburk

Bussen är sex minuter sen. Vill minnas att jag läste att det byts bussbolag igen. Efter nyår? Upphandlingarna går oftast ut på billigast, inte bäst. Vi får se hur det blir.

Promenerar järnvägsbroarna över till City. Det är soligt men ack så blåsigt.

Tittar in i fotobutiken och klämmer på Ricoh GRIII när jag ändå har vägarna förbi. Den är verkligen liten och behändig, ungefär som semesterkameran, 40x-zoomaren, men med bättre bildkvalitet. 12 lakan.

Överhör en monolog när jag korsar Sergels torg. En ung man deklarerat för sitt tjejsällskap: ”Jag skulle vilja ha en bra deal. Jag är inte sugen på någon maträtt. Kanelbulle för tie spänn är ok.”

Själv får jag en bra deal hos Clabbe, fyra glasburkar inväxlade mot tio tomma bläckpatroner och jag behöver betala 59,60.

Klockan är 16,20 och jag har inte käkat sen i morse vid kl 10. Det blir tunnbrödsrulle med chorizo och en pucko i Kungsan.

Sen orkar jag knalla upp till fotoboklådan Konst-ig på Söder där Susanna Kraft har bokrelease. Inte märkvärdigare än vad jag plåtar utan snarare ganska lika. Ett par extrafina bilder finns dock i boken. Hon ställde ut på Sandelin alternativt Galleri fotografi för inte så länge sen. 

God Natt!

Ett svar på ”Fyrburk”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.