Kategorier
Stockholm

शुभ रात्री

Puh! Nu är min nästa bok klar, det tog sina modiga nio timmar. Det gällde att först samla ihop bilder sen att välja ut och placera dem på sina sidor. Det måste bli klart i dag för att jag ska kunna använda rabattkoden på 50% och fri frakt. Sparar ca 600:- nu. Uppladdningen gick utan mankemang, betalningen också sedan jag öppnat kortet för internetköp. Street Stuff, gatufoto. Kanske mitt adjö till genren? Nja, inte helt.

Kategorier
Stockholm

Stål och betong

En komposition bestående av stål och betong.
Kategorier
Stockholm

In i väggen

Kan inte logga in på Nordea vare sig via mobilappen eller Bank ID. Face ID funkar inte och det kan inte bero på att jag ser tisdagsjävlig ut för jag loggar in på den här bloggen via Face ID när jag använder mobilen. Nordeas chat är till ingen hjälp och jag står i begrepp att ringa kundtjänst. Men jag har inget akut bankärende så jag låter det beror och hoppas det fixar sig under dagen, eller veckan.

Eftermiddagssol, föll kanske främst för skuggan (ständigt dessa skuggor).

Blurb har ett erbjudande på 50% plus free shipping på fotobok och jag borde ju utnyttja det. Frågan är vilka bilder. Inleder med att kolla vad jag har från Gullmarsplan, vilket är en hel del. Under bildsöket ser jag en massa bra gatufoto som jag också blir sugen på att samla i nån form, och jag har därtill en massa dito från Slussen. Gäller att orka leta genom 200 000 bilder. Både jag och datorn/Lightroom började snurra efter ett par timmars jobb.

Kategorier
Stockholm

På ett bananskal…

…nej två! Nedanför trappan, vid en bänk, fanns en vid tillfället överfull papperskorg. Kanske sköts tömningen av ännu en entreprenör som gör så lite som möjligt för så mycket pengar som möjligt.

Tisdag.

Första försöket att ladda lill-Canon funkade inte, testar anslutning till datorn via adapter istället för via usb-hub. Gick inte det heller, what the muck? Tredje försöket verkar dock funka.

Skulle jag få för mig att företa mig någon fysiskt aktivitet kan jag ju alltid knalla över till Classe och växla in tomma färgpatroner mot till exempel en glödlampa. Och/eller kolla CF Hills rum på Armémuseet. Ser att de senare bjudit in mig till en vernissage torsdag, så då väntar jag väl.

Nån verkar ha startat ett drev med påståendet att Djurgårdens tränare är på väg bort trots att de har ett år kvar på kontraktet. Uppgifterna kommer från Svt, vem som tipsat dem vet man inte. Visserligen kan man hålla med i sak, att DIF behöver nytt på tränarbänken, men det ska inte gå till på det här sättet.