Kategorier
Berlin Stockholm

Oie vie

Kategorier
Stockholm

Mediocre

Jag är lite nöjd med mig själv att jag ändå skuttade upp ur bingen med en gång när jag vaknade, även om det var förbannat tidigt. Hoppar av vid Henriksdal och går Hammarby allé bland annat upp mot Slakthusområdet.

Det blir en snabbis genom loppisen där, som mest erbjuder kläder. Jag är där i huvudsak för att göra bilder på lokalen. 

Spatserar genom Slakthusområdet och inne på Fållans område vill jag gå in i en tom lagerlokal och göra nån bild på bland annat fönstren. Nekas av en viktigpetter som skyller på att där är ett event. Kl 10.30 är det dock tomt sånär som på honom och ett par till. Ogin jäkel!

Efter en stunds samkväm med fika och bers intar jag min plats på Tele2. En medioker match mot Kalmar FF följer. Från andra halvlek har jag vid min högra axel – Axel, som skriker fitta och horunge vid varje situation och avblåsning. 

En djurgårdsgubbe kommer och sätter sig bredvid mig på bussen. Jag puffar på honom lite lätt och ber om en matchanalys då jag gissar att han sett matchen live. Sen snackar vi Djurgården och fotboll hela vägen ut till Orminge. Ett trevligt sätt att få tiden att gå.

Kategorier
Stockholm

Väntar inkognito

Kategorier
Stockholm

Industriella skuggor

Söndag och relativt tidigt iväg. Tänker eventuellt titta till en loppis i Slakthusområdet innan jag sammanstrålar med mina fotbollspolare för Djurgården-Kalmar.

Det blev många skuggbilder gjorda ute i Frihamnen. För många kanske? Men jag har svårt att gå förbi de motiven fast jag kanske borde. Får jobba på det.

Min fredskalla gav upp andan, för stökigt ute i världen, alternativt övervattning.