Kategorier
Stockholm

शुभ रात्री

Kategorier
Stockholm

Katarina

Tar en kik på bildspelet igen, lägger till bilder och svart bakgrund här och var. Plötsligt försvinner några bilder bara och jag får leta upp dem igen. Bildspelet är lite långt och jag ska försöka korta det så mycket jag kan. Sen ska jag se om jag kommer åt det på MacBooken.

Kategorier
Stockholm

Expressionism

Varmvattnet tillbaka, diskat och klart. I går printade jag tre nya nytagna och i dag ramar jag in dem och hänger dem på väggen.

Lägger mig sen i soffan med utställningskatalogen från Tysk expressionism och läser fler texter om Brücke-konstnärerna.

Det vita övre vänstra hörnet ska jag lägga på minnet för att vid tillfälle testa överexponerad fotografi.
Kategorier
Stockholm

Diffusa figurer

Fredag, thank God eller nån annan. Ute är det grått och dystert, jag som önskar mig nåt mera ystert.

Försöker tappa upp diskvatten men det kommer bara en ynklig stråla kallvatten. Kanske nån bostadsrättsinnehavare som snor vatten till sin jacuzzi?

Fick en idé att fota i nya Slussentrappan med vidvinkel och lång slutartid.

I kväll spelar en före detta jobbarkompis med sitt band World Gym på Tranan. Hade det inte varit för att de börjar spela kl 22.30 hade jag känt efter om det vore värt att ta sig dit med en kamera. Men nu är det för sent för en gammal gubbe.

Får istället fundera vidare på Helsinki respektive Skottland. Beträffande det förra, Viking eller Silja. Viking ligger ju bekvämast till och i Helsinki kan jag boka ett hotell alldeles nära hamnen. Skottland, vi tänkte hyra bil men får höra att det är svindyrt. Däremot finns det möjlighet att hyra av privatpersoner som inte behöver sin bil på ett tag. Det får jag undersöka. Men först behöver jag veta hur många av oss som hänger med och det tar jag reda på på tisdag då vi har en nostalgiträff.

Kategorier
Stockholm

Offender

För nattsuddare/morgonpigga.

Den här bilden gör jag bara för att ordvitsa lite. Den föreställer en fender på torra land, alltså helt off. Lika med offender.