Kategorier
Stockholm

SORG SORG

Läser ut David Grohls (Nirvana, Foo Fighters m fl) Min berättelse och slås av alla anekdoter om medmänsklighet. Berömda artister som ställer upp för vänner och för fans. Den starka vänskapen mellan artister. Inte minst David Grohls kärlek till medmänniskan. Tänker att det här är precis motsatsen vad Trump och hans hatare är, och för den delen ävenTidölaget. 

Kanske deras bästa låt.

God natt!

Kategorier
Stockholm

BAD

Dyngtorsk i Malmö. Stängde av ljudet efter 1-0, slutade titta efter 3-0. Håller med de supportrar som tycker det är dags för tränarna Kim och Tolle att gå. De har inte lyckats ge laget ett spel eller att sitta ihop som lag.

Kategorier
Stockholm

Mona

Ny Monad, september. I Monav tid ska jag fundera på logistiken, det vill säga hur jag får mina bilder till Galleri Bellman på torsdag kväll. Alla får inte plats i resväskan och det är lite småprylar som ska med därutöver. Behöver Mona lite extra om bilderna som nu är utan glas och därmed ömtåligare.

Tvätt och blomvattning, check. Uppsägning av Discovery, Disney och Netflix. Bökigast var att hitta var man säger upp abonnemanget på Disney´s sida, men till sist så. Skönt att ha det gjort.

Kategorier
Stockholm

The revolution will not be televised

Sunday, Bloody Sunday!

Ska se över mina tv-abonnemang och säga upp Netflix, Disney och förmodligen Discovery också. Då sparar jag drygt 700:-/månad. Å andra sidan vill jag nog ha Hockeyallsvenskan och den ingår i ett paket hos TV4 Play som kostar 549:-. Har ett billigare paket där och ska nog vänta med hockeyn till i december då bindningstiden går ut.

Printade slussenfolk i går, i dag blir det ”pratorna”. Kl 14 MFF-Djurgården. Sen lär jag läsa ut David Grohls bok senast i kväll.

Kategorier
Stockholm

P-husgolv