Kategorier
Stockholm

Қайырлы түн



		
Kategorier
Stockholm

Riktningsvisare

Läser vidare om svenskarna på Titanic. Nu har fartyget precis sjunkit, de redan alltför få livbåtarna med plats för 65 personer i varje har firats ner halvfulla.

Tror att jag saknar A4-papper men hittar till min förvåning en oöppnad förpackning Archival Matte Paper från Epson. Ingen högre kvalitet på pappret men ändå. Återstår att ta tag printandet.

Kategorier
Stockholm

Inget är som väntans tider

Väntar och väntar. Hinner med lite småfix ändå. Och lite tidningsläsning. Bland annat om hur alternativet till Tidögänget ska formeras till valet 2026.

”Partiernas vitt skilda syn på vinster i välfärden är ett annat område som kan bli problematiskt, enligt en person som varit förhandlare för MP.

S, V och MP vill begränsa vinsterna eller förbjuda dem helt.

Men att Centerpartiet skulle gå med på det är osannolikt. Ett av Centerns viktigaste krav i januariavtalet var att S inte ens fick utreda förslag som skulle kunna begränsa vinsterna.”

Hoppas Centern åker ur riksdagen!

Sjömansinstitutet.

Det fortsätter att blåsa med 13 m/s i byarna. På gränsen till kuling.

Ankommer snart till SALTSJOE-BOOSE.

Edit: Strax efter ett ringer det på mobilen och jag kan kila ner och ta emot mina magazine.

Kategorier
Stockholm

Uppkorkat

Måndag, leveransdag för mitt utställningsmagazine. Ursprungligen skulle det ske kl 18, nu på morgonen får jag mejl och sms att det kommer mellan kl 9.50 och 13.50. Bara att sitta hemma och vänta alltså.

Kan ju alltid diska och städa och så. Och fortsätta printa.