Kategorier
Stockholm

Góða nótt

Kategorier
Stockholm

Färdigplankat

Nu är man plank och fågelfri efter två långa men väldigt trevliga dagar. Som alla säger är det mötena både med andra fotografer och plankbesökarna som är det stora mervärdet. Grädde på moset är de fina kommentarerna som man får till sina bilder, både av proffs som av publik.

Att det är lite långt att stå till kl 17 får man bara köpa.

Bland många minnesvärda besök är det av mina gamla elever med föräldrar det jag uppskattar mest. Har känt familjen i sju år, och har haft alla tre syskonen.

Får sent en notis som säger att Djurgården förlorar ett stökigt derby. Som väntat! Haffar en ung djurgårdare som kommer förbi och frågar varför vi inte vann. Mentaliteten, svarar han, både på planen och i klacken. Jag ska sluta gå på fotboll och gå på hockey istället! Hemmaklacken börjar gå hem med tio minuter kvar, får jag höra. Han tycker att det är dags för tränarna att gå och vi snackar lite om vad vi uppfattar som lagets problem innan han tackar för pratstunden och kilar vidare.

Avslutar kvällen med värkande ben. Hoppas jag slipper sendrag.

Kategorier
Stockholm

Taggtråd och klotter

Har läst ut boken om Churchill och Blitzen. Intressant med alla dagbokscitat från familj och medarbetare med flera. Och att han när han besökte Scapa Flow, flottbasen på Orkneyöarna, passerade han Thurso och Scrabster, vilket även jag gjorde för en massa år sen på min färd mot Stromness på Orkney.

En favoritpelare.

Fejan är lite lattjo för närvarande. Meddelar att xxx fyllde år i går. Varför får jag veta det dagen efter?

Kategorier
Stockholm

Söndagsplank

Byter bilder till dagens Plankutställning och kör ”Snöstorm”. De flesta av bilderna gjordes i Slakthusområdet under vinterns snöstormar, men en bild är från Münchenbryggeriet.

Får se om jag kommer ihåg att ha koll på stockholmsderbyt på mobilen, tänker inte inte se matchen men kolla hur det går. Om det nu inte går åt helvete.

Kategorier
Stockholm

Bus stop

bus-stop-girls