Kategorier
Stockholm

Aloha ahiahi

God natt!

Kategorier
Stockholm

Hos Larry

Bengt Ohlsson och Sven Andersson ställer ut på Larry’s Corner, som verkar vara ett kul ställe med diverse prylar, böcker, kassetter, t-shirts med mera. Och ett billigt rum att ställa ut i. Bengt Ohlssons bilder är från hela världen, tror mest Asien, medan Sven Anderssons bildsvit, med fyra undantag, är från Långasand på Hallandskusten.

Snirklar mig sen tillbaka mot Slussen genom ett spännande nytt område för mig. Det mesta relativt nybyggt.

8 969 steg, lite blygsamt.

Kategorier
Stockholm

Please put labels here

Det blir jacka på i dag. Det gillar jag, för då kan jag ha lill-Fujin i jackfickan. Storkameran får stanna hemma i dag. Precis när jag ska gå tittar solen fram. Äh, kör jacka ändå. Det får bli svettigt.

Jag gillar ju collage och slikt, vilket bland annat yttrar sig i alla rivna och slitna, ripped and torn, affischer jag plåtat, skyltar och anslag med text, fragment av det som suttit där en gång, med mera.

När jag kommer hem ska jag kika lite på Planketutrustningen. Ska försöka hitta min trebenta ihopfällbara pall. Har inte sett den på länge men den finns i förrådet nånstans.

Kategorier
Stockholm

SUPER HEAVY

Helg! Vaknar tidigt och hör vad jag gissar är en hungrig räv. Kollar nyheterna på mobilen innan jag somnar om.

Blåsigt, molnen jetstreamar över himlen i väldig fart.

Nån slags bikakemönster i gult och brunt plus en varningsskylt och nåt obestämbart till vänster.

Det kan bli ännu en utflykt i dag, nu till vernissagen på ett galleri på Grindsgatan. Larrys Corner. Fotografi, vad jag minns. Det gäller att hitta utflyktsmål så man får sin dagliga dos av motion. Kanske slipper jag så småningom gå runt och känna mig super heavy.

Kategorier
Stockholm

Nattens extra