Kategorier
Stockholm

Barka da dare

God natt!

Kategorier
Stockholm

Konsttur

Knallar så bort Galleri T och Bittes utställning. För dagen är en göteborgsk gästutställare på plats i ena hörnet av galleriet. Hon har några större verk på grov väv, typ väderbitet långtradarkapell, som lite tangerar vad jag fotar ibland. Ruffigt och härligt. Bra grejer!

Göteborgskan frågar ett par om de också är konstnärer då iallafall kvinnan var bekant med Bitte. Hör då att mannen Per sysslat med fotografi så jag börjar snacka med honom. När vi byter visitkort ser han att han redan följer mig på Insta. Jag ger lite tips, i den mån jag nu har några att ge. Bland annat om Snickeriet streets i slutet av månaden.

Vet att fotopolare Mackan är ute på stan och hinner tänka att han kanske sitter utanför Beefeater, och se det gör han. Det hinner bli lite väl svalt för min kortärmade skjorta men jag hinner hem utan frostskador.

Kategorier
Stockholm

Vimpel

Låga tittarsiffror lite varstans nu. Inte så underligt egentligen, när man publicerar sånt här och värre. Undrar om det går att lägga upp en bild som får noll lajks? Får jobba på det 🙂

Jag vet ju ungefär vilka bilder som får lajks och vilka som inte får det, men jag vill ju fota det jag tycker är kul. Och gärna lite annorlunda, för den delen.

Flaggar för underliga bilder, förunderliga.

Strax iväg mot Galleri T, Österlånggatan 2.

Kategorier
Stockholm

Sacked

Fredag och slut på veckan om man fortfarande hade jobbat. Nu rullar dagarna bara på. Det är för övrigt sista dagen för min motorvägsbuss 446 i dag. Fan ta SL! Edit – fel, fel, fel. Nästa fredag är sista dagen! Fan ta SL likafullt!

Pengarna sinar på kontot, klarar mig nog till pensionsutbetalningen om än med ett nödrop.

Till eftermiddagen tar jag mig till Galleri T igen för Bittes offentliga och egentliga vernissage.

Kategorier
Stockholm

Lok over there!