Kategorier
Stockholm

Mba’éichapa ndepyhare

Kategorier
Stockholm

Bon travail

Det blir ändå en omväg genom skogen där jag traskar på minnets stigar. Här har jag åkt skidor med mina elever, varit på gökotta, plockat svamp och till och med övernattat med några. Runt motionsslingan har jag rusat med väldig fart när det begav sig. Att få ihop 10 556 steg på en promenad till Coop och tillbaka är bon travail.

Återigen det metalliskt blå och det rostiga som poppar fram ur mörkret.

I morgon kan det bli en promenad till stan och inköp av färgpatron och pocketbok. Den sextonde är sista dagen jag kan ta 446 från Medis, den nittonde öppnar nya provisoriska terminalen. Fattar fortfarande inte varför det ska påverka 446:an från Medis. Kanske finns det nåt fullvärdigt alternativ?

Kategorier
Stockholm

Promenad

Ska strax ner till Coop men funderar på vilka vägg jag ska ta. Nu när jag kommit igång med promenader av en viss längd igen kanske jag ska ta omvägen genom skogen.

Tempoloppet i Paris-OS blev en riktig rökare!

Kategorier
Stockholm

25t

Det är ungefär från 25t-nivån jag har startat mitt viktminskningsprogram. Siktar på under 20t före jul.

Mina fonder minskade med ytterligare 24 000:- i går. Som det kan gå.

Det här är kanske den bild jag är mest nöjd med av de jag gjorde på Årsta Kombiterminal. Och samtidigt en bild som inte gillas i nån högre utsträckning någonstans. Fatta, det här är ju konst 🙂

Dimmig morgon, hade det hålla i sig hade jag kanske gjort mig en fotoutflykt. Nu är det oklart vad det blir. Först ett par muggar kaffe.

Kategorier
Stockholm

6.25!

Väljer ett bra tillfälle att följa OS-sändningarna och får se Mondo Duplantis vinna OS-guld och sen sätta nytt världsrekord. Mäktigt!