Kategorier
Stockholm

Detaljer från en godsterminal

Årsta Kombiterminal var en helt ny miljö för mig och min kamera och det tog en stund, visserligen kort, innan jag började hitta mina motiv. Solgasset må vara jobbigt att gå runt i men jag gillar ju kontrasterna det ger med ljus och skugga.

Lite kul att plocka ut detaljer från järnvägsvagnar.

Skottland, har kollat på flyg. Det gäller att kolla veckans olika dagar, dels för priset, dels för flygtider. Torsdagar flyger man hem med SAS kl 13.10, övriga dagar sent på kvällen. Behöver kolla med ressällskapet vad de vill se och uppleva i Skottland. Vilket kan vara svårt att veta om man inte ägnat landet så mycket tanke.

Fixar biljett till Djurgårdens fortsatta Europaäventyr, mot Ilves, Finland. DIF var lite illa ute i gårdagens bortamöte med Progrès, 0-1 efter bara några minuter sen ett rött kort. I andra halvlek stängde DIF till på ett bra sätt. 3-1 sammanlagt.

Har inte lagt upp nåt på Fejan på ett par tre dagar, i dag publicerade jag ett par ”minnen” som när jag la upp dem första gången fick 27 respektive 36 lajks. Gissar att de får cirka tio nu, sammanlagt.

2 svar på ”Detaljer från en godsterminal”

Stängt för kommentering.