Kategorier
Stockholm

Բարի գիշեր



		
Kategorier
Stockholm

Carry on med Clarion

På Tumblr rullar det på med lajks. En flera år gammal svartvit bild på en svan i Myrsjön har plötsligt fått över tjugo nya klick. Det är det som jag gillar med Tumblr, att gamla bilder lever.

Färgklickarna och kontrasten mot perrongtaken till höger och vänster, som även ramar in bilden.

Efter en snabbis ner till Coop i tar jag soffläge. Slumrar lite medan cyklisterna trampar på i det franska landskapet. Gillar helikopterbilderna som visar gamla slott och kyrkor bland andra sevärdheter.

Kategorier
Stockholm

Hoppas på bättring

Får lite dåligt samvete för att jag inte tar mig för nånting i dag heller. Men det utlovas en spännande etapp i Tour de France och det vill jag ju inte missa. Kanske hinner jag springa ner till Coop innan. Hoppas på bättring i morgon.

På min utställning Fönster mot Stockholm fanns en annan bild på detta motiv, se nedan.

Semifinal 2 till kvällen, Nederländerna – England. Har ingen favorit men nånstans är det roligare om England går till final eftersom jag känner till varje spelare i laget. Däremot har Jude Bellingham rasat i mina ögon efter sina obscena gester och sin attityd.

Kategorier
Stockholm

TUMME

Sug på den, ni!

Spanien till final, bästa laget vann. Och TV4:s studio utklassar SVT:s i mina ögon och öron. Satt och kollade eftersnacket och undrade dels om de såg att nåt hände med Morata efter matchen (en säkerhetsvakt halkade in i honom i jakten på en planstormare). Det tog de upp och snackade om. Dels undrade jag om någon skulle kommentera kvällens domare, Slavko Vincic, som var helt suverän. Det tog Olof Lundh upp. Perfekt!